Casa CSL

Les cases canvien amb les generacions que les habiten, aquesta era una casa per a l'estiu i el lleure, per a gaudir dels banys a la piscina, dels sopars al porxo, la visita d’amics i les migdiades fresques. Amb el canvi generacional aquesta esdevé una llar familiar per a gaudir-ne tot l’any que no vol perdre aquella essència: ni la relació fluïda entre l’interior i l’exterior, ni l’aire de torre del camp lleidatà amb parets de tàpia, acabat escardejat blanc i bigues de fusta.
Se n’ha millorat la comunicació entre espais, més fluïd; les estances són ara més àmplies, versàtils i dinàmiques; s’ha prioritzat la il•luminació natural amb grans obertures ben orientades i amb vistes als millors racons del jardí. Els materials i textures s’han treballat de manera molt ambigua, combinant elements propis d’aquestes construccions amb altres més propis de l’actualitat, es combina sense complexes la fusta del pi amb el roure i l’iroko exterior, el marbre de Macael amb les superfícies porcel•làniques, el ferro i el vidre, mobles recuperats amb mobles actuals i frescos.
Fotos: Marc Castelló

Casa CSL

Con las generaciones las casas van cambiando: esta era una casa de verano y ocio, para disfrutar de la piscina, de las cenas en el porche, la visita de amigos y las siestas frescas. Con el cambio generacional esta pasa a ser el hogar de una familia que quiere seguir gozándola sin perder esa esencia: ni la relación del interior con el exterior, ni el aire de torre ilerdense con paredes de adobe, acabado blanco enfoscado y las vigas de madera.
Se ha mejorado la comunicación entre espacios, más fluida; las estancias son ahora más amplias, más versátiles y dinámicas. Se ha priorizado la iluminación natural con grandes aperturas, bien orientadas y con las mejores vistas al jardín. Se han trabajado de manera muy ambigua los materiales y texturas, combinando sin pudor la madera de pino existente con el pino y el iroko exterior, el mármol de Macael con superficies porcelánicas, el hierro y el cristal y los muebles antiguos con los nuevos, actuales y frescos.
Fotos: Marc Castelló