Casa PRL

Aquest era un d’aquells pisos fets sense amor, mancats de carisma i d’esperit de llar; un d’aquells pisos que durant anys van ser parets buides aixecades en època d’excessos.
Aquest projecte va arribar amb la voluntat de convertir aquestes parets en la llar d’algú que, malgrat viure-hi viu sol, comparteix amb els seus propers, amb racons per a conversar, per a fer paelles i per a beure gintònics. Així doncs, es conserva una distribució que funciona i es dona ànima als espais usant molts recursos: pavimentant amb un bellíssim roure natural; pintant amb un color neutre i homogeni per a que hi destaqui; escollint cada peça d’il•luminació amb personalitat pròpia; moblant amb elements en consonància i dissenyant mobles a mida per a remarcar el caràcter propi que el seu protagonista -l’habitant- requereix.
Fotos: Sandra G Cosano

Casa PRL

Este era uno de aquellos pisos hechos sin amor, huérfano de carisma y de espíritu de hogar; uno de esos pisos que durante años fueron paredes vacías levantadas en época de excesos.
Este proyecto llegó con la voluntad de convertir estas paredes en el hogar de alguien que, a pesar de vivir solo, comparte con sus seres queridos, con rincones para la conversación, para hacer paellas y para beber gintónics. Así pues, se conserva una distribución que funciona y se da alma a los espacios usando múltiples recursos: pavimentando todo el suelo con una bellísima tarima de roble; pintándolo con un color neutro y homogéneo para que sobre este todo destaque; escogiendo con personalidad propia cada pieza de iluminación y en consonancia cada mueble; y realizando elementos a medida para remarcar el carácter propio que su protagonista -el habitante de la casa- requiere.
Fotos: Sandra G Cosano