vista de la zona del menjador
Dúplex DHL. Lleida '19

Aquest projecte és el resultat de la unió de dos dúplex contigus que s’han adaptat a la vida de la família que els ocupa. Amb espais especials i personal per a estar, descansar, estudiar, treballar, compartir vins i sopars amb els més propers.
Amb el caràcter com a eix vertebrador es combinen vermells, torrats i grisos sobre el blanc com a teló de fons i un paviment de roure amb molta personalitat. Sense cap por s’han combinat materials, textures i colors i s’han dissenyat i escollit mobles, làmpades i elements amb funcionalitat, durabilitat i gran harmonia entre ells.
Arquitectura tècnica: Neus de Miguel
Fotos: Marc Castelló

Dúplex DHL. Lleida '19

Dúplex DHL es el resultado de la unión de dos dúplex contiguos que se han adaptado a la vida de la familia que los ocupa. Con espacios especiales y personales para estar, descansar, estudiar, trabajar y compartir vinos y cenas con los mas allegados.
Con el carácter como eje vertebrador se combinan rojizos, colores tostados y grises sobre el blanco como telón de fondo y un pavimento de roble con mucha personalidad.
Sin ningún complejo, se han combinado materiales, texturas y colores y se han diseñado y escogido muebles, lámparas y elementos con funcionalidad, durabilidad y gran harmonía entre ellos.
Arquitectura técnica: Neus de Miguel
Fotos: Marc Castelló