Estar-menjador i rebedor en iroko

Aquest projecte parteix de la problemàtica que origina la distribució d’un estar-menjador de planta quadrada al que havíem de sumar un altre inconvenient, la presència de l’escala que comunica les plantes d’aquesta casa unifamiliar adosada. La solució passa per la creació d’un moble dissenyat i fet a mida per a aquest projecte que també es repetirà al rebedor, per tal de donar-li protagonisme i continuïtat. Es dissenya un moble partint d’una franja horitzontal creada a partir de llistons verticals d’iroko que va desenvolupant aquelles funcions requerides: suport per a la televisió, moble-bar i un llarg prestatge. La resta d’elements necessaris es concentra en els volums cúbics blancs complementaris.
Les parets es van pintar d'un to neutre i agradable. Es va fer conjuntament amb els clients una selecció molt específica de mobiliari de manera que quedés harmònic i complís tots els punts exposats inicialment. La il•luminació permet crear un ambient càlid i atraient a la zona d’estar i es va dissenyar, per a la zona de la taula, una làmpada formada per diferents pantalles negres que defuig convencionalismes estètics.
Finalment es complementà el projecte amb una sessió de fotos realitzada per Sandra G. Cosano que gira entorn al món de l’aigua i la canalització que fa referència a les professions dels propietaris.
Fotos: Sandra G Cosano

Estar-comedor y recibidor en iroko

Este proyecto parte de la problemática que origina la distribución de un estar-comedor de planta cuadrada al que teníamos que sumar otro inconveniente, la presencia de una escalera que comunica las dos plantas de esta casa unifamiliar adosada. La solución pasa por la creación de un mueble diseñado y echo a medida para este proyecto que también se repetirá en el recibidor con el fin de conseguir protagonismo y continuidad. El mueble parte de una franja horizontal creada por listones verticales de iroko natural que va desarrollando las funciones requeridas: soporte para el televisor, espacio de almacenaje de bebidas, copas, etcétera y un largo estante. El resto de funciones requeridas se concentran en los volúmenes cúbicos complementarios.
Las paredes se pintaron de manera neutra y agradable; conjuntamente con los clientes se hizo una selección muy específica de mobiliario de manera que sin perder harmonía cumpliera con todas exigencias expuestas inicialmente. La iluminación permite crear un ambiente dulce y atrayente en la zona de estar y se diseñó, para la zona de la mesa, una lámpara de pantallas negras que huye de convencionalismos estéticos.
Finalmente se complementó el proyecto con una sesión de fotos realizadas por Sandra G. Cosano que gira en torno al mundo del agua y la canalización que hace referencia a la profesión de sus propietarios.
Fotos: Sandra G Cosano