llar de foc
Estar-Menjador Verd Xocolata

Disseny i amoblament d'un estar-menjador de planta en L a dos nivells d'una casa unifamiliar aïllada construïda als anys 80, a Vinaixa, Les Garrigues. Parteix de la voluntat dels propietaris de tindre un espai gens convencional, amb espai per a trobades d'amics al voltant d'una gran taula; un espai reservat per a la música d'un piano antic restaurat i un estar més íntim amb llar de foc.
El principal element decoratiu amb el que es treballa és el color, un verd molt intens que aconsegueix aquesta distància amb els tòpics i un toc divertit. Per a aquest projecte es dissenyen uns mobles que destaquen per la textura de rajoles de xocolata que també es reprodueix en el joc de panells de les parets pintades en blanc o verd, destacant els dos cossos de l'espai. Finalment es fa una selecció molt acurada dels mobles, làmpades i la resta de complements, prioritzant el gust dels propietaris, amb molta personalitat però sense que cap d'ells tregui protagonisme a cap altre element.
Fotos: Sandra G Cosano

Estar-comedor Verde Chocolate

Diseño y mueblamiento del estar-comedor de planta en L y a dos niveles de una casa unifamiliar aislada de los 80, en Vinaixa, Les Garrigues. Parte de la voluntad de los propietarios de tener un espacio nada convencional, con espacio para reuniones con amigos alrededor de una gran mesa; un espacio reservado para la música de un piano antiguo y un estar mas íntimo con una ximenea.
El principal elemento decorativo con el que se trabaja es el color, un verde muy intenso que consigue esta distancia con los tópicos y un toque divertido. Para este proyecto se diseñan unos muebles que destacal por su textura de tableta de chocolate que también se reproduce en juego de paneles de las paredes, pintadas en blanco o verde, destacando los dos cuerpos del espacio. Finalmente se seleccionan acuradamente los muebles, lámparas y resto de complementos, priorizando los gustos de los propietarios pero sin que ninguno de ellos quite protagonismo a ningún otro elemento.
Fotos: Sandra G Cosano