Despatx

ALBERT SALVIA
dissenyador d'interiors

COL·LEGI DE DISSENYADORS D’INTERIORS I DECORADORS DE CATALUNYA
NÚM. 1276

Un llarg recorregut professional

Diplomat en disseny amb l'especialitat d'interiorisme i col·legiat al CoDIC, des de fa més de 10 anys, ALBERT SALVIA dissenyador d'interiors ofereix la seva experiència, tracte pròxim, adaptabilitat, capacitat de treballar en equip i de controlar els pressupostos del projecte. Amb coneixements sempre actualitzats en disseny, materials de construcció, mobiliari, etcètera, per a aconseguir que el procés de conversió dels espais resulti despreocupat i satisfactori.

L'objectiu és el de crear interiors on trobar-se a gust, dels quals sentir-se orgullós i que es vulguin compartir. Un dissenyador amb caràcter propi, decoro i sensibilitat per a destacar allò de bo que té cada espai, integrar a la perfecció allò nou i eliminar-ne allò que sobri.

Amb una trajectòria molt variada:

  • En la que destaquen llars amb un plus per l'habitatge saludable i la cobertura de les necessitats específiques de cada família.
  • Especialitat en el camp de la restauració amb restaurants que parlen d'allò que passa a la cuina i cafeteries que conviden a entrar.
  • Locals comercials i botigues amb una sensibilitat especial per allò que s'ofereix.
  • Projectes contract en els que s'expressa la filosofia d'empresa i crear espais representatius on també es treballi a gust.
Top