Delares, Gourmet&Local

Aquesta és una petita botiga amb doble funció, oferir producte local al foraster i producte gourmet al consumidor local.
Es busca la recuperació de l'essència d'aquella botiga de queviures que va ser en aquells anys en que El Pont de Suert era ple de treballadors que foradaven les muntanyes per a obtenir energia. Essència aconseguida mitjançant colors agradables i propis del territori, materials naturals, elements recuperats i altres de nous que miren de passar desapercebuts. Frec a frec, l'estudi Latipo ha realitzat una gràfica, un naming i una retolació que han arrodonit el projecte.
El resultat, un espai proper, que invita a entrar i deixar-se portar pels consells de l'Ares o, si es preferix, a remenar lliurement entre prestatgeries blanques, caixes de fusta nova i vella i cistelles de vímet.
Fotos: Sandra G Cosano

Delares, Gourmet&Local

Esta es una pequeña tienda con doble función, ofrecer producto local al que venga de fuera i producto gourmet al consumidor local.
Se recupera la esencia de aquella tienda de comestibles que fue en aquellos tiempos en que El Pont de Suert estaba lleno de trabajadores que construían grandes obras de ingeniería en las montañas para obtener energía. Esencia conseguida mediante colores agradables y propios del territorio, materiales naturales, elementos recuperados y otros nuevos y modernos que miran de pasar desapercibidos. Trabajando muy de cerca, el estudio Latipo ha realizado una gráfica, un naming y una retolación que han cerrado el proyecto.
El resultado, un espacio cercano, que invita a entrar y a dejarse llevar por los consejos de Ares o, si se prefiere a moverse libremente entre estantes blancos, cajas nuevas y viejas y cestitas de mimbre.
Fotos: Sandra G Cosano