Una botiga com les d'abans
Una botiga com les d'abans

Una botiga amb productes autòctons per als forasters i amb productes gourmet per als locals. Amb aquesta intenció es recrea una botiga com les de tota la vida, en un espai molt reduït però amb una gran versatilitat.

Botiga Delares

Disseny d'interiors d'una petita botiga

SITUACIÓ: EL PONT DE SUERT
ANY: 2017
TIPUS D’OBRA: REFORMA INTEGRAL
Àmbit: Comerç,
La composició del centre de la botiga pot variar completament en funció de les necessitats de cada moment i temporada
Aquesta és una petita botiga a peu de travessera de Pont de Suert, amb doble funció, oferir producte local al foraster i producte gourmet al consumidor local. 

En ella es recupera de l'essència d'aquella botiga de queviures que va ser en aquells anys en què El Pont de Suert era ple de treballadors que foradaven les muntanyes per a obtenir energia. L'essència s'aconsegueix mitjançant colors agradables i propis del territori, materials naturals, elements recuperats i altres de nous que, per contra, miren de passar desapercebuts.

A més a més d'aquesta essència, la botiga pot canviar fàcilment, acollir productes diversos segons la temporada, pujar i baixar lleixes, moure expositors, canviar l'aparador... Tot plegat per a permetre combinar la venda habitual amb presentacions de producte, un tast i un llarg etcètera.

Frec a frec, l'estudi Latipo ha realitzat una gràfica, un naming i una retolació que han arrodonit el projecte. El resultat, un espai proper, que invita a entrar i deixar-se portar pels consells de l'Ares o, si es prefereix, a remenar lliurement entre prestatgeries blanques, caixes recuperades i cistelles de vímet.

Crèdits

FOTOGRAFIA: SANDRA G COSANO
DISSENY GRÀFIC: LATIPO ESTUDI
FUSTERIA: FUSTERIA SALVIA
RETOLACIÓ: RÈTOLS ESTEVE
IL·LUMINACIÓ: TORRENT LIGHTING
LLUMINÀRIES: HER LIGHTING
Top