Cuina per a un cuiner
Cuina per a un cuiner

Fer del showcooking una experiència per a compartir a casa gràcies a l'illa central i obrir la cuina a la resta de l'espai convertint-se en el protagonista del conjunt.

Cuina PGL

Obertura i integració de la cuina en un pis dels 70

SITUACIÓ: LLEIDA
ANY: 2018
TIPUS D’OBRA: REFORMA PARCIAL I DISSENY DE CUINA
Àmbit: Residencial,
Aquesta és una cuina per a un cuiner; un cuiner que comparteix el seu ofici i el seu espai més còmode amb els seus quan té temps lliure. És per aquest motiu que aquesta és la història de l'obertura d'una cuina que aplega als convidats i que ara, oberta a la resta del pis, gosa robar el protagonisme a la resta del conjunt. 

S'ha concebut com un element integrat, decoratiu i elegant que, també funcionalment, cobreix totes les necessitats. Per aquest motiu s'han treballat molt els materials: restaurant un paviment original de terratzo, que si bé dona caràcter al pis, no distancia aquest espai del conjunt; el gris antracita i el negre reforcen l'atenció i li minven el caràcter antisèptic i fred propi en aquestes estances; el roure, natural i amb nusos corpulents, atorguen al volum d'emmagatzematge un caràcter més propi d'un moble d'un estar que al d'un rebost; i una il·luminació, tècnica, controlada, agradable i integrada.
Els materials nobles fan que aquesta cuina oberta a la resta de l'espai del pis formi part del conjunt i enllaci amb el benestar del conjunt

Crèdits

FOTOGRAFIA: MOSTASSA ESTUDI
CUINA: LA CUINA
IL·LUMINACIÓ: TORRENT LIGHTING
IL·LUMINACIÓ TÈCNICA: HER LIGHTING
Top