Unes golfes polivalents
Unes golfes polivalents

Un espai en desús que esdevé polifuncional: per a estudiar, descansar, treballar, jugar... A més a més de comptar amb una zona de bugaderia i bany. En un conjunt molt fresc i adaptable.

Golfes BEB

Adequació d'espai sotacoberta

SITUACIÓ: BINÈFAR
ANY: 2011
TIPUS D’OBRA: REFORMA INTEGRAL
Àmbit: Residencial,
Adequació de l'espai sotacoberta d'una casa unifamiliar adossada per a ubicar-hi un petit bany, una bugaderia i un espai d'estar i de treball en el que es prioritza l'emmagatzematge de llibres i arxius.

El projecte amplia al màxim l'estar i espai de treball integrant-hi mòduls adequats a les necessitats dels usuaris: calaixos petits, calaixos grans per a objectes grans, arxivadors, televisor i prestatges. Per tal d'augmentar l'espai de treball sense sacrificar el d'emmagatzematge és possible extreure els grans calaixos amb rodes per tal d'obtenir un pràctic i generós espai de taula.

A més a més del seu ús, s'ha buscat reflectir el caràcter dels seus habitants, molt actius i molt amants de gaudir dels espais de casa, amb una gama cromàtica molt viva, materials naturals, acabats funcionals per al dia a dia i una base blanca, molt neutra, que aporti molta lluminositat.
El gran moble alberga tant un gran espai d'emmagatzematge, com una àmplia taula, com l'espai per al televisor
Una porta de vidre corredissa amb els vidres a l'àcid separa la zona d'aigües de l'espai principal multifuncional

Crèdits

FOTOGRAFIA: SANDRA G COSANO
CONSTRUCTOR: ORIOL PEDRÓS
FONTANERIA: GERMANS SORO
FUSTERIA: ALBERT CORRETGÉ, SCP
VIDRERIA: HERMANOS BLANCO
MARBRISTA: MARBRES GOLMÉS
PARQUETISTA: VARIO PARK
PINTURA: FRANCISOC JAVIER CRISTÓBAL
Top