Slow food amb ànima urbana
Slow food amb ànima urbana

En un espai molt reduït aquest petit restaurant per a emportar expressa el caràcter propi del negoci i un producte que s'allunya del fast food.

Soups&sucs

Disseny de petit restaurant take away

SITUACIÓ: LLEIDA
ANY: 2016
TIPUS D’OBRA: REFORMA INTEGRAL
Àmbit: Hostaleria,
Es juga amb molts elements propis dels fast foods però amb materials tradicionals
Situat al cor de Lleida, amb una trentena de metres quadrats i capacitat per una dotzena de persones, el Soups&Sucs naix amb la voluntat d’oferir l’antítesi del fast food. És un petit espai en el que ràpidament es manifesta aquest caràcter ecològic, cosmopolita i amb voluntat de despuntar del negoci. 

La forta personalitat se li atorga principalment amb el predomini del negre i es reforça amb un ampli ventall de materials: el roure, la fusta tintada, el formigó del paviment, el vidre armat, el marbre o les rajoles vidriades. 

Contraposant el caràcter industrial d’aquestos materials, i emfatitzant l'ecologisme, és molt important la presència de les plantes a mode de mural de benvinguda. Per tal de reforçar el caràcter casolà i artesà del producte que s'ofereix, s'usa la retolació manuscrita sobre la majoria de vidres per a anunciar la carta, com per a destacar ofertes, etc.

Crèdits

FOTOGRAFIA: SANDRA G COSANO
FUSTERIA: FUSTERIA SALVIA
SERRALLERIA: ACTUAL METAL
IL·LUM. TÈCNICA: SYLVANIA
SUBM. IL·LUMINACIÓ: TORRENT LIGHTING
ROTULACIÓ: RÈTOLS ESTEVE
MOBLAMENT: PUNT MOBLES
PAVIMENT: PAVIMENTS MARSOL
Top